Átlátható gazdálkodással STABILAN működni!

Bemutatkozás

A Honest House Kft alapító tag A  megalapításának célja az volt, hogy felsőfokon végzett társasházkezelői és pályázatírói szakvizsgával rendelkező szakemberekből álló csapattal elvégezze a már kiépített és a majdan kiépítendő épületek társasházkezelői feladatait. A tulajdonosi kör az évek alatt épületgépészeti kivitelezésekkel, társasházak karbantartásával, üzemeltetésével foglalkozott, amelyet ma is folytat. Az itt megszerzett több mint 10 év tapasztalat birtokában, a korábbi értékek megtartásával körvonalazta a továbblépést.  Jelenleg a cég fő tevékenysége társasházak lakóparkok teljes körű közös képviselete, és üzemeltetési feladatainak ellátása.

Célunk:

Személyes gondoskodás – biztos háttért:

v  Tevékenységünk középpontjában a társasházi tulajdonosi szemlélet erősítése és ügyfeleink maximális kiszolgálása áll. Munkáink során igyekszünk napi kapcsolatot kialakítani a tulajdonosokkal és a Számvizsgáló Bizottsági tagokkal, azért,, hogy a kezelésünk során megismerhessük, és figyelembe vehessük a közösség igényeit. A társasházakat minden ház esetében személyes figyelemmel kísérjük és kezeljük.

Becsületes, tiszta, átlátható gazdálkodás

v  Társasházakra specializált könyvelői programunk segítségével naprakészen adunk információt a lakóknak a társasház anyagi helyzetéről, teljes könyveléséről és a lakói folyószámlákról. A folyószámlák az interneten is elérhetők. A ház átvétele után azonnal megkezdődik a ház pénzügyeinek átvilágítása, a pénzügyi stabilitás helyreállítása, amennyiben szükséges.

Értékmegőrzés, tudatos gazdálkodás

v  Tulajdonosi szemléletű társasházi gazdálkodással nyereséges működés biztosítása a költségek és bevételek tudatos menedzselésével. A kezelésünkben lévő Társasházakra jellemző a feszes költségvetés, a belső adósságállomány, valamint a pénztári mozgások minimális szinten tartása. Fontosnak tartjuk, hogy a Társasházak műszaki állapota mellett, az esztétikai állapota is megfelelő, és egyre javuló legyen. Cégünk folyamatosan figyelemmel kíséri az állami és önkormányzati pályázatokat. Rendszeresen indulunk a kiírt felújítási, és rekonstrukciós pályázatokon. E mellett a Panel-program, ÖKO-progam, és a Nemzeti Energiatakarékossági Program valamennyi lehetőségét ismerjük, és adott esetben élünk vele.

Megbízható üzemeltetés

v  Az évek alatt kialakult kiváló szakemberekből álló épületfenntartó, karbantartó csapattal rendelkezik. A hibák bejelentésére, gyorsszolgálati javítására 0-24 órában rendelkezésre állnak a kezelésünkben lévő társasházak, és tulajdonosok részére. Az épületekbe természetesen igény szerint biztosítunk gondnoki, takarítói, kertgondozói feladatokat ellátó vállalkozót. A vállalkozói szerződéshez minden esetben tevékenységi jegyzék készül, melyben a napi, heti, havi, valamint az általános feladatokat rögzítjük. 

Kommunikáció és tájékoztatás

  • A tulajdonosokkal többcsatornás kommunikációt folytatunk. Rendszeres hírlevelet küldünk, a társasház mindennapi életét internetes fórummal és belső hírlappal segítjük, hogy  a lakók bármikor tájékozódhassanak a társasházukkal kapcsolatos kérdésekről, saját egyenlegükről vagy számlatörténetükről.

.

Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
design by Arcsin