Átlátható gazdálkodással STABILAN működni!

TÁRSASHÁZKEZELÉS-ÉVES BESZÁMOLÓ-FELADATOK!!

A közgyűlés- egyeztetések-ajánlatkérés,-határnapok-munka!

társasházi törvény rendelkezései szerint tárgy év május 31-ig a közös képviselőknek,-Intéző Bízottságnak közgyűlést kell tartani !

A társasházkezelés fontos feladata kezdődik el, szorosan együttműködve a tulajdonosok bizalmát élvező Számvizsgáló Bizottsággal. Eljött az elszámolás és tulajdonosi közösségek tájékoztatásának időpontja, a beszámoló közgyűlés. A beszámoló közgyűlésen  ismerhető meg az előző évi részletes gazdálkodás, a jövő évi tervek! A tervek miatt már most szoktuk kérni a tulajdonosokat, hogy kükdjenek észrevételeket, javaslatokat, ötleteket a közös képviseletnek, hogy legyen lehetőség napirendi pont és előterjesztésre javaslatra, hogy a közgyűlésen  lehetőség legyen egy párbeszéd kialakulására.
A közgyűlésen jelenlévők szavazati aránya dönti el, hogy a beszámolót elfogadják a tulajdonosok vagy sem. Ezért érdemes jelen lenni a közgyűlésen, hiszen a tulajdonosok vagyonának sorsa dől el itt.
Természetesen van olyan lehetőség, aki úgy érzi, hogy a határozatokat a kisebbség jogos érdekét sérti, az a közgyűlés napjától számított 60 napon belül bírósághoz fordulhat és kérheti a közgyűlési határozat érvénytelenségének megállapítását. A bíróságon a keresetet benyújtó félnek kell indokolnia, hogy mely pontok azok, amelyek a kisebbség jogos érdekét sértik, illetve miért nem tartja megfelelőnek a keresettel érintett beszámolót.
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
design by Arcsin